Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TFFs styrelse: "Vi lägger oss inte i"

En femteplats var ingen utopi för Trelleborg inför säsongen. Efter nio omgångar är laget sist men styrelsen tänker inte vidta några åtgärder.

- Vi i styrelsen ska inte lägga oss i. Vi kan bara stötta spelarna mentalt. Vi har mycket av vår stomme kvar från förra säsongen och det måste vända, säger klubbens ordförande Per-Anders Abrahamsson till Trelleborgs Allehanda.

Varken Tom Prahl eller Alf Westerberg behöver frukta för sina jobb - åtminstone för tillfället. Inte heller ser det ut att bli några panikvärvningar.
Trelleborgs ledning sitter lugnt i båten, även om Per-Anders Abrahamsson antyder att det ändå finns vissa mål att uppnå och det ganska snart.

- Nu är det grisfotboll som gäller. Ingenting annat. Vi kan inte gå till sommarvila med bara sex poäng. Det skulle bli en gigantisk uppförsbacke för oss.

Och efter förlusten mot Åtvidaberg sade Abrahamsson med illa dold sarkasm:
- Åtvidaberg är ett superettanlag. Det ser du ju på spelet. Men vad är då vi?

Tränaren Tom Prahl var heller inte riktigt beredd på att få leda ett lag som krigar för sin existens - nej målet på förhand var ju att bygga vidare på den grund som lagts de två senaste säsongerna och avancera ytterligare uppåt i tabellen, upp mot topp fem.

- Vi hade inte väntat oss att vi skulle hamna i den här sitsen. Vi har tappat det som vi har varit bra på och plötsligt börjar det läcka bakåt. Det här är den tuffaste tiden som vi haft på länge. Det är inte mycket som ser vettigt ut - tyvärr.

- Vi är väldigt besvikna och tycker det är pinsamt att vi inte kan prestera bättre på hemmaplan, säger Prahl till Trelleborgs Allehanda.

Publicerad 2010-05-01 kl 12:21
Annons
Annons
Annons