POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

TFF:s tunga besked - stjärnan missar flera matcher

Succévår för Marcus Pode - trea i skytteligan på fyra mål. Då kommer det tunga beskedet: Han missar flera matcher skadad.
- Det vanliga TFF-scenariot, skrockar Tom Prahl.

Marcus Pode har varit formidabel under våren och klivit i Andreas Drugges kostym som släpande anfallare på ett övertygande vis. Fyra mål och delad trea i skytteligan - och samarbetet med Fredrik Jensen sitter klockrent, som senast i 3-0-segern mot Elfsborg. Desto värre för Trelleborg att Pode blir skadad i detta läge. Han missar matchen mot IFK Göteborg imorgon men enligt Tom Prahl ryker också fler matcher för Pode.

– Pode kan definitivt inte spela utan hans sträckning i ena låret gör att han säkert missar ett par matcher, säger Tom Prahl till Trelleborgs Allehanda.

– Det är det vanliga TFF-scenariot som gäller och det känns lite frustrerande. Tittar man på de flesta andra lag ser man att de ställer upp med samma lag i match efter match.

Ja, Tom Prahl får laborera om i startelvan igen. Förutom Pode missar Ibrahim Koroma matchen mot Blåvitt avstängd som han är, dessutom finns ett stort frågetecken för Thommie Persson som fick gå av ljumskskadad senast mot Elfsborg.

- Vi tränar även under lördagen och det finns väl fortfarande en förhoppning att Thommie (Persson) ska kunna spela men visst; det är osäkert, säger Tom Prahl.

– Abelsson är ju tillgänglig som ersättare precis som Mattsson (Tobias) men det är tråkigt att behöva skifta i försvaret igen och nu när det ändå sett stabilt ut de senaste matcherna.

Publicerad 2011-05-21 kl 09:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå