Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Thelin inför omstarten: "Vi kan inte mäta oss med de andra"

Försök igen

J-Södra-tränaren Jimmy Thelin är inställd på att ta sig an allsvenskan efter uppehållet på samma sätt som under våren - och accepterar lagets underlägsenhet.
- Vi vet om att vi inte kan mäta oss med de andra lagen med erfarenhet eller ekonomi, säger Thelin till Jönköpings-Posten.

Nykomlingens vårsäsong gav blandade resultat. Men Jönköpings Södra-tränaren Jimmy Thelin kommer att fortsätta på samma spår när allsvenskan under söndagen åter drar igång för klubben med en bortamatch mot Östersunds FK.

- Vi har en tuff uppgift framför oss. Vår styrka som lag är vår medvetenhet om vilka vi är. Vi vet om att vi inte kan mäta oss med de andra lagen med erfarenhet eller ekonomi, utan vi spelar istället på lojaliteten och den ständiga drivkraften. Det är mycket av den delen som vi har jobbat med under speluppehållet. säger Thelin till Jönköpings-Posten.

Under EM-uppehållet har klubben haft provspelare hos sig under uppehållet. 

- Fokus ligger alltid på det material som vi har och inte på det som vi inte har. Men sedan pågår det alltid processer varje dag att göra korrigeringar i truppen om det behövs, säger Thelin.

Se höjdpunkter från kryssmatchen mot Sundsvall i spelaren ovan.

Publicerad 2016-07-09 kl 23:00
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER