Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Theorin om Bajen-flytten: "Klassisk förening"

Från allsvenskt överraskningslag till bottenlag i superettan. Hammarbys värvning av Daniel Theorin var en bomb - men spelaren själv håller inte med om att det är ett steg neråt.

– Men jag ser det inte så. Min ambition är att spela i allsvenskan med Hammarby så snabbt som möjligt, säger Daniel Theorin till Gävle Nyhetsbyrå.

I fredags slog Hammarby till med första värvningen inför nästa säsong - och det var en tung sådan. 28-årige mittbacken Daniel Theorin skrev på för tre år med Bajen, som undvek kval ner till division 1 med ett nödrop. Theorin, med spel i norska Lyn och Malmö FF på meritlistan förklarar nu varför han valde Hammarby.
– Det finns flera orsaker till att jag väljer Hammarby. Det är en klassisk förening som pratar om en omstart efter några tunga år, det ska byggas en ny arena och alla vet ju vilka fans som Hammarby har. Jag kände att det var dags för något nytt och det ska bli väldigt spännande att vara med om den här resan, säger Theorin.

Theorin fick ett kontraktsförslag av Gefle i höstas men valde att avvakta och lämnar nu gratis för Hammarby.
– Jag tittade inte så mycket på det då utan sa direkt att jag ville spela klart säsongen först innan jag tog något beslut. Det hann aldrig bli något mer prat innan det här med Hammarby kom upp.

Publicerad 2011-11-06 kl 13:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons