Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Theorin sågar sig själv och laget

Allsvenskans allra bästa försvar har rämnat. 0-9 på tre matcher och efter 0-4 mot Gais sågar Gefleförsvararen Daniel Theorin både sig själv och försvaret.

- Man kan komma till jobbet och ha en dålig dag. Men man måste visa att man vill något och stå upp, säger han till Gävle Nyhetsbyrå efter förlusten mot Gais.

Theorin, som varit en av de stora kuggarna i GIF-försvaret den här säsongen, var långt ifrån sitt gamla jag och skyller absolut inte ifrån sig på att hela laget var dåligt.
- Jag har spelat 22 matcher den här säsongen och oavsett resultat har jag hållit en bra och hög nivå. Men idag är jag inte nära den standard jag vill ha, det är en riktig "pissig" dag på jobbet, säger Theorin till Nyhetsbyrån.

Gefle har under hela säsongen nämnts med respekt, inte minst för sitt försvarsspel och i FotbollDirekts tränarintervjuer före de allsvenska matcherna har inte bara en tränare berättat hur han funderat på hur Gefles försvar ska luckras upp.
Men efter tre raka förluster och 0-9 i målskillnad verkar det vara något som inte stämmer hos gästrikarna.
- Det börjar redan på träning egentligen. Det är där allt startar och det man gör på träning, går igenom även på match.

Tränaren Urban Hammar ser dock skador som den största orsaken till varför Gefles försvarsspel har rämnat.
- Vi är åderlåtna på grund av skador, men det är ytterst sällan att det rinner iväg på det här sättet för oss. Det här var ett ras och vi får försöka hitta oss själva igen inför de närmaste matcherna, säger Hammar till Gävle Nyhetsbyrå.

Publicerad 2009-09-18 kl 09:14
Annons
Annons
Annons