POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Thern vill inte till MFF: ”Passar mig väldigt illa just nu”

Jonas Thern bekräftar Malmös intresse. Men han är inte beredd att ta över efter Roland Nilsson.
- Jobbet skulle passa mig väldigt illa just nu, säger Thern till SPORT-Expressen.

Under fredagen gick FC Köpenhamn ut med att Roland Nilsson är klar för klubben, som fotbollskanalen.se avslöjade tidigare. Tidpunkten för när Nilsson ansluter till den danska klubben är fortfarande inte klar, men oavsett när arbetar Malmö FF hårt för att ha efterträdaren på plats när Nilsson lämnar. En het kandidat som nämnts är Jonas Thern – men han menar nu att hans eget intresse att ta över är svalt:

- Det handlar om ett av Sveriges finaste tränarjobb och jag har mitt hjärta i min gamla förening. Men jag är också i en fas i livet som innebär att jag skulle behöva avsluta en massa jobb som jag håller på med och det gör man inte hur som helst, säger Thern.

Thern berättar att Malmös sportchef Per Ågren har besökt honom och att de har haft ”ett trevligt samtal”. Samtidigt menar Thern att han inte har fått något kontraktsförslag. Och om han fick det skulle han ha svårt att tacka ja – eftersom han känner sig hårt bunden till Värnamo

- Jag kan knappast flytta i nuläget med tanke på mina projekt, gården och familjen. Jag har god livskvalitet nu, jag tröttnade på allsvenska tränarjobbet i Halmstad därför att jag tvingades pendla.

Publicerad 2011-04-02 kl 16:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå