Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Tibblings kärleksförklaring till Dif: "Värmer något fruktansvärt"

Foto: SCANPIX

Under måndagen var Simon Tibbling tillbaka på Stockholms Stadion.
Då hyllades han av Djurgårdens supportrar.
- Det värmer i hjärtat något så fruktansvärt, säger han till Fotbollskanalen.

Djurgården spelade under måndagen en träningsmatch mot Groningen på Stockholms Stadion. Då gjorde förre Djurgården-spelaren Simon Tibbling 45 minuter och han hyllades både före och under matchen av blårandiga supportrar.

Efter matchen träffar Fotbollskanalen en rörd mittfältare.

- Det här gav en fantastisk känsla. Det var en rolig match att spela, inspirerande. Det var ju tre år sedan jag spelade här (på Stadion) sist så det var kul att vara tillbaka. Jag är otroligt glad. Det blir mycket känslor, säger Tibbling.

Just Stadion, vad tänker du kring den?
- Det blir lite speciellt. Jag gjorde min debut här, inhoppet för lite mer än fyra år sedan mot Kalmar, sedan första starten mot Göteborg och så gjorde jag första målet i allsvenskan här. Dessutom spelade jag den sista matchen här. Det är klart att det är mycket minnen. För mig betyder den här platsen väldigt mycket för mig, för jag har spelat här i två år och de flesta stora minnena jag har i Djurgården är härifrån. Det är speciellt att vara tillbaka.

Tibbling är också glad över det mottagande som han fick av Djurgårdens supportrar.

- Det är otroligt, så klart. Alltså, det är få förunnat att få något sånt här. Det värmer i hjärtat något så fruktansvärt, det är stort för en. Det är svårt att förklara. Man blir jättepåverkad, det blir man. 

- Man blir rörd. Jag har inte varit här på ett och ett halvt år, och ändå får jag fantastiska hyllningar. Det värmer något oerhört och det är få förunnat att få uppleva något sånt här. Jag är jättetacksam, verkligen. Det är stort för mig.

I samband med matchen fick 21-åringen en present av Djurgården - en inramad matchtröja. Djurgården hade tagit fram en speciell tröja just för matchen mot Groningen, en replika på 1980 års matchställ.

- Jag fick en fin tavla, som ett minne av den här matchen. Den ska upp på väggen där hemma. Mitt största problem är hur jag ska få ner den till Holland, avslutar Tibbling.

Publicerad 2016-07-05 kl 08:36
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER