Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tiggarbrev ska få Wanderson till Gais

Gais har inte gett upp hoppet om att kunna ta tillbaka Wanderson. Men då krävs det extra hjälp från sponsorhåll.

- Jag har inte riktigt fått godkänt för lönekostnaderna utöver ordinarie budget än men jag, Fredrik (Lundgren) och Alec (Axén) har satt oss ner och författat ett brev till våra sponsorer och jag är övertygad om att de vill hjälpa oss få hem Wanderson, sade Christer Wallin på det årsmöte som Gais höll på måndagskvällen.

Enligt sajten 1894.se är hoppet fortfarande gott hos Gais om att kunna få se Wanderson i Gaiströjan igen.
- Vi vill ha Wanderson. Wanderson vill till Gais och araberna är angelägna om att han ska spela matcher, så egentligen finns det ingen anledning till att detta inte kommer att lösa sig, sade Wallin.

Wanderson är alltjämt kvar i Brasilien och kommer att missa Gais träningsläger i Portugal denna vecka. Samtidigt kan inte hans saudiska klubb Al Ahli inte använda honom förrän till hösten.
Arbetet går dock trögt men det beror inte på Gais - tvärtom. Där arbetas det intensivt på att få tillbaka Wanderson till klubben. I stället är det saudierna som bromsar.
- Vi har ringt, skickat bra och faxat till saudierna men jag tror att möteskulturen därnere är något annorlunda än vad vi är vana vid.

Wallin kunde på årsmötet inte hålla sig ifrån att ge media en känga, dock med glimten ögat, för deras ihärdighet kring Wanderson. Han menade att när Wanderson var kvar ringde alla och frågade när han skulle säljas. Nu ringer alla och frågar i stället om när han kommer tillbaka. 

Publicerad 2011-03-08 kl 09:49
Annons
Annons
Annons