Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tiggarbrevet gav resultat - Theorin kvar

Gefles tiggarbrev till sponsorer och supportrar gav den effekt klubben hade hoppats på. På tisdagskvällen förlängdes kontraktet med försvararen Daniel Theorin.

- Vi har gjort omprioriteringar i budgeten. Det tillsammans med de pengar som kommit i från våra sponsorer och supportrar har gjort det möjligt att fullfölja diskussionerna med Daniel, säger Gefles sportchef och tränare Pelle Olsson i ett pressmeddelande.

Theorin var den som räddade kvar laget i allsvenskan med ett avgörande mål i kvalet mot GIF Sundsvall men svåra ekonomiska bekymmer gjorde att Gefle såg ut få det svårt att förlänga kontraktet med honom. Klubben har varit tvunget att ställa in ett träningsläger och risken fanns också att Pelle Olsson skulle få finna sig i att vara en spelare kort i försvarsuppsättningen. Men nu är Theorin klar för en fortsättning och detta alltså mycket beroende på det tiggarbrev som gick ut strax före jul.

- Vi gjorde något ovanligt när vi vädjade om extra stöd men det var helt nödvändigt. Vi vill rikta ett stort tacka itll alla som stöttat oss i det här läget. Utan de här insatserna hade vi fått ge upp Theorin, säger Olsson.

Publicerad 2010-12-29 kl 12:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons