POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Tillbaka i ÖFK efter sonens mardröm: "Han mår bra just nu"

Foto: Bildbyrån.

Brian Wake har under senaste tiden inte arbetat för ÖFK.
Nu berättar tränaren om anledningen - sonen James fick i somras levercancer. 
- Han mår bra just nu och läkarna tror att han kommer att bli frisk, säger Wake i en intervju på föreningens hemsida. 

Östersunds FK:s assisterande tränare Brian Wake, som i november 2018 skrev på ett nytt avtal över tre år, har under senaste sex månaderna inte synts till i Jämtland. Nu berättar britten om anledningen till det i en intervju på föreningens hemsida. 

Wake berättar att han i somras fick besked om att sonen James, 17 månader gammal i dag, drabbats av levercancer. Efter beskedet på sjukhuset i Östersund fick de åka vidare till Århus i Danmark, där James behandlats och fått genomgå flera operationer. 

Nu mår däremot James bra igen, berättar Wake. 

- De har tagit bort stora delar av James lever, han mår bra just nu och läkarna tror att han kommer att bli frisk och kunna leva ett vanligt liv. Han har haft det otroligt jobbigt men är så duktig och stark och ler ofta, säger Wake i en intervju på föreningens hemsida. 

Wake kommer nu att börja jobba så smått igen för ÖFK, främst med att scouta spelare på bland annat svensk mark. Däremot kommer han förstås att fortsatt pendla till Århus. 

- Vi vill passa på att tacka personalen på Östersunds sjukhus och förstås också personalen på sjukhuset i Århus för allt stöd som de har gett oss under den här svåra tiden. Vi är otroligt tacksamma för att James nu har fått lämna sjukhuset och mår bättre, säger han. 

Publicerad 2020-01-07 kl 18:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå