Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tinnerholm rasar mot Bajen-tränaren: "Förlorarmentalitet"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Jakob Michelsen menar att MFF kommer att ta guld.
Ett uttalande som får Anton Tinnerholm att se rött.
- Förlorarmentalitet, säger MFF-backen.

Hammarby och Malmö FF spelade 1-1 och efter matchen var det tydligt att hemmalaget tyckte att en poäng satt fint medan bortalaget deppade över två missade poäng. På presskonferensen hyllade Bajens tränare Jakob Michelsen Malmö FF:

- De är det framtida mästarlaget, de är det bästa laget i Sverige, de har mest pengar, de måste vinna ligan varje år och även om de vinner så sparkar de sin tränare. Jag är väldigt glad över poängen och jag tycker att det här säger något om vår organisation att vi kan hålla borta stora chanser mot ett sådant här lag. Vi har FCK i Danmark och i Sverige har vi MFF. Det är inte en fråga om Malmö kommer att vinna allsvenskan utan när man kommer att göra det, sa han.

Uttalandet om "att det inte är en fråga om Malmö kommer att vinna allsvenskan utan när man kommer att göra det" fick Anton Tinnerholm att bli irriterad.

- Om Hammarby vill fokusera på vårt får de väl göra det. Det är lite förlorarmentalitet att fokusera på ett annat lag, säger han.


Är det inte smickrande?
- Nej Hammarby får väl tycka vad de vill. Vi fokuserar på vad vi ska göra och om Hammarby vill fokusera på oss är det lite förlorarmentalitet.

Menar du att det är för att höja sin egen insats?
- Ja, exakt.

När Jakob Michelsen senare får höra vad Tinnerholm har sagt om förlorarmentalitet blir det först "inga kommentarer", men sedan ändrar han sig:

- Det var ärligt. Om man har den budgeten och det bästa laget och truppen i Sverige. Jag menade vad jag sa. 

Publicerad 2017-05-17 kl 22:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons