POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Tio halvlekar utan Geflemål: ''Vända båten långsamt''

Gefle har spelat tio raka halvlekar utan att göra mål. I 0-0-matchen mot Ljungskile bröt gästrikarna i alla fall sin bistra förlustsvit på fyra raka nederlag.

- Ibland får man vända båten långsamt, säger Gefles mittfältare Johan Claesson till FotbollDirekt.com.

Amadou Jawo satte 2-2 mot Helsingborg den 13 april. Snart en månad har passerat sedan Gefle senast hade nätkänning. Idag var det så nära man kan komma. Fjolårets succéman Johan Oremo petade bollen förbi Ljungskile målvakt Michal Slawuta, men på mållinjen lyckades en hemmaförsvarare rensa undan.

- Från min position såg det ut som att den gick in så jag var precis på väg att höja armarna. Vi skapar chanser och idag låg den och dallrade på mållinjen, säger Claesson.

Gefle hade lite mer av spelet, men blev ofta för omständliga i de avgörande lägena. Istället stack Ljungskile upp på sina fasta situationer och var riktigt farliga. Gefle är uppe i fem matcher utan mål. Johan Claesson vägrar dock att prata om målkris.

- Jag fokuserar inte någonting på vad folk säger eller vad det står i tidningarna. Det måste tippa över till vår fördel någon gång, resonerar han.

Ljungskile - Gefle 0-0
Varningar: LSK: Jansson, GEF: Lantto, Bapupa
Domare: Martin Hansson
Publik: 2 503

Per Olsson: Vi kommer hit i ett knepigt läge

Publicerad 2008-05-06 kl 00:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå