Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Titta hitåt Hamrén: ”Djuric håller landslagsklass”

Dusan Djuric vara eller icke vara i landslaget har diskuterats. Hans förre lagkamrat är dock säker på sin sak:
– Det gäller att få in honom, säger Andres Vasquez.

GÖTEBORG. I augusti gick Dusan Djurics agent, Oliver Cabrera ut och anklagade den svenska landslagsledningen för rasism. Han påstod att Djuric utländska ursprung och osvenska namn gör att han åsidosätts vid landslagsuttagningar.

– Dusan borde ändra namn till något som slutar på ”sson” så att han blir aktuell. Hamrén är pinsam, dundrade Cabrera då till Sportbladet.

Nyblivne Häcken-spelaren Andrés Vasquez är tillbaka i Sverige efter fyra år i schweiziska FC Zürich, där han spelade tillsammans med Dusan Djuric. Vasquez menar att Djuric är tillräckligt bra för landslaget.

– Jag tycker att han håller landslagsklass. Det gäller att få in honom i laget på rätt sätt bara, säger Andrés Vasquez till FotbollDirekt.se.

Det är ju ganska hård konkurrens på Djuric naturliga position, där bland annat Elmander och Toivonen håller till.

– Ja, men han spelar mest på kanten i Zürich, till vänster eller höger. Där kanske det finns en större chans att slå sig in i landslaget, menar Vasquez och framhäver Djuric meriter:

– Han har ju ändå spelat i Champions League och Europa League och har ett fint CV. Men det är inte min uppgift att ta ut landslagstruppen. Det är bara min åsikt, avslutar Vasquez.

Fredrik Tillberg

Publicerad 2011-09-24 kl 08:42
Annons
Annons
Annons