POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4d

Tolv insläppta på fyra matcher - Billborn långt ifrån orolig: "Fyra dvärgar på markeringen"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

VALE DO LOBO. Tolv insläppta mål på fyra träningsmatcher.
Men Bajen-tränaren Stefan Billborn är inte orolig.
- Frispark, straff och hörna (frispark ute vid hörnflaggan) med fyra dvärgar på markeringen. Då tycker jag inte att det gör så mycket, säger han.

Hammarby föll under onsdagen med 3-2 mot portugisiska andraligalaget Farense, som är tvåa i andraligan, i Portugal-lägrets andra träningsmatch. Det var fjärde raka träningsmatchen i år som Bajen släppte in mål och nu har laget tolv insläppta mål på fyra matcher efter 4-0-förlust mot Midtjylland, 1-1 mot Flora och 4-2-förlust mot Slavia Prag.

Midtjylland, Slavia Prag och Farense är dock inne i säsong, samtidigt som det tjeckiska laget har imponerat i år med överlägsen serieledning i ligan och bra resultat i Champions League. Även Midtjylland toppar danska ligan före bland annat FC Köpenhamn.

Hammarby-tränaren Stefan Billborn menar att han inte känner någon som helst oro över alla insläppta mål hittills under försäsongen. 

- Inte det minsta, inte det minsta och särskilt inte när målen såg ut så här. Frispark, straff och hörna (frispark ute vid hörnflaggan) med fyra dvärgar på markeringen. Då tycker jag inte att det gör så mycket. Du får ta det för vad det är, säger han och fortsätter:

- Om man tittar på Slavia Prag-matchen är det ett lag som har släppt in fyra mål på 20 matcher i den tjeckiska högstaligan. Vi är inte speciellt bra, men kan ändå göra två mål till i den matchen. Det finns nog mycket bra att ta med sig. Jag är inte speciellt nervös inför vad som komma skall. 

Billborn syftar med "dvärgar" på att bland annat talangfulla spelarna Aimar Sher, Filston Mawana och Abdul-Halik Hudu fick speltid i andra halvan av matchen. De är alla relativt korta i jämförelse med flera långa spelare i motståndarlaget. 

Publicerad 2020-02-12 kl 19:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå