Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Tony ratar provspelare: "Vill värva färdiga spelare"

Den brasilianske forwarden Renan Franca är på provspel med Hammarby, men ska inte hoppas för mycket på ett kontrakt.

- Jag vill värva färdiga spelare som inte behöver provträna. I min aspekt är det här en spelare som inte är så intressant att värva, säger Hammarbys tränare Tony Gustavsson till Fan TV på svenskafans.com.Hammarby har under vintern legat relativt lågt med nya spelare. Visserligen har klubben tagit in försvararna Monday James och Igor Armas. Samtidigt har den viktiga trion Petter Andersson, Erkan Zengin och Paulinho Guara inte ersatts. Tränaren Tony Gustavsson ser gärna ett anfallsförvärv i truppen, men det ska vara en etablerad forward.

- Jag vill ha spelare som levererat på minst allsvensk nivå och kommer in med ren och skär kvalitet och levererar tidigare. En spelare som inte behöver provträna.

20-åringen Renan Franca, som tidigare representerat Esporte Clube Vitória i Brasilien, kan troligen glömma ett kontrakt med Hammarby.
- Om klubben bedömer att det här en spelare som är intressant att följa av andra skäl så får klubben göra det. Men jag vill ha färdigt, slår Gustavsson fast i FAN TV.

Publicerad 2009-02-05 kl 10:48