Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tonys ersättare - ''Finns stora möjligheter''

Hammarbys nye tränare Thom Åhlund tror att laget har stora möjligheter.
- Det är klart att jag tror på det, säger Thom Åhlund till Hammarbys officiella hemsida.

- Vi har många bra fotbollsspelare och vi har material för att klara oss kvar. Det finns stora möjligheter, men alla måste göra sitt yttersta för att klara upp situationen. Det gäller mig och ledarna, spelarna och alla andra i klubben. Vi måste jobba stenhårt.

Thom Åhlund kommer från ungdomsverksamheten i Hammarby IF Fotbollförening. Ett jobb han tänker återvända till efter säsongen.

- Det här är en punktinsats i två månader för jag trivs utmärkt med jobbet i föreningen och vill tillbaka dit sen. Jag har ju en fördel nu eftersom jag känner till organisationen och spelarmaterialet.

- Men jag har inget revolutionerande att komma med. Jag kommer att bygga vidare på det som Tony och ledarstaben jobbat med och sen är det bara hårt arbete som gäller.

Situationen beskriver han som allt annat än hopplös. I hans ögon finns både spelare och spel för att rädda sig från Superettan.

- Laget har spelat bra, men har inte vunnit i alla fall och det är tufft att ta sig ur den onda cirkeln. Tony och de andra i ledarstaben har utvecklat organisationen kring laget på ett väldigt bra sätt. Sen har ekonomin och konjunkturen lagt hinder för den utvecklingen.

Thom Åhlund är inne på sitt 20:e år i Hammarby. 224 allsvenska matcher som spelare mellan åren 1973-1983. Där efter assisterande tränare till Anders Linderoth mellan 2002-2006.

Publicerad 2009-08-31 kl 12:08
Annons
Annons
Annons