POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Touma: "Jag vet att vi är ett spelande lag"

Syrianska såg ut att kriga för 0-0 - men skenet bedrar, menar Sharbel Touma. - Jag vet inte varför vi börjar tjonga så mycket, säger stjärnan.

Efter raset mot Häcken senast såg Syrianskas försvar betydligt bättre ut mot Helsingborg. Men anfallen blev för alltför korta och Sharbel Touma tycker att det inte bara kommer an på det högkalibriga motståndet.

- Nej, det är upp till oss. Jag vet inte varför vi börjar tjonga så mycket, säger Sharbel Touma till FotbollDirekt.se.

- Alltså, jag tycker inte att vi har fått igång vårt spel, vi kan så mycket bättre än så här. Jag vet att vi är ett spelande lag, och vi kan absolut gå för tre poäng i den här matchen också.
Det är klart att vi saknar några viktiga spelare med skador, men idag är det faktiskt mycket upp till oss att det blir som det blir.

Trots allt ett fall framåt för Syrianska, men det är en klen tröst när matchen slutade som den gjorde, Helsingborgs avgörande mål kom efter rejält flipperspel i straffområdet och manager Özcan Melkemichel kallade det "ett pissmål" efter matchen.

- Tyvärr blir det så, särskilt mot ett topplag. Helsingborg gör det bra, vi ska inte ta ifrån dem någonting. Men det är klart att det känns tungt.

- Men jag har varit med om sådant här förr, det är bara att jobba på. En seger och så går allt plötsligt mycket lättare. Vi kör ner huvudena och jobbar vidare.

Publicerad 2011-04-22 kl 20:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå