Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Touma nobbar Bajen: "Jag stannar i Tyskland"

Sharbel Touma verkar bli kvar i Tyskland - trots att han har haft kontakt med Hammarby.
- Jag vill vara kvar utomlands, säger han till fotbollskanalen.se.

Sharbel Touma verkar bli kvar i Tyskland, trots en tröstlös tillvaro på Borussia Mönchengladbachs bänk. Hammarby har uppvaktat mittfältaren men han känner sig inte redo för att vända hem till Sverige riktigt än.
- Jag har ju haft kontakt med dem rätt länge nu. Det har inte varit någon direkt förhandling utan lite mer försiktigt så där. Vi har inte satt oss ner med några papper, säger Touma.

Det har också ryktats att Touma har väckt Malmös intresse - något han inte känner igen.
- Det där vet jag inte var det kommer ifrån.

Det har också kommit in en del erbjudanden från övriga Europa, framför allt från grekiska och holländska klubbar, men inget har varit så lockande att Touma varit sugen på att nappa. Nu ser det ut att bli en till vår i Tyskland.
- Det är klart att fotbollsmässigt känns det inte så jäkla bra när tränaren inte vill satsa på en. Det känns lite tungt. Vi trivs bra socialt, det är bara det fotbollsmässiga som inte stämmer. Men jag kan inte gräma mig allt för mycket, jag kör på och tränar.

Man kan fråga sig varför 29-årige Touma helt enkelt inte bara åker hem till allsvenskan, får spela och får chansen att glänsa lite.
- Den dagen kommer. Det är jag säker på. Just nu känner jag att jag helst skulle vilja stanna här ute. Det är roligare på planen, det är mer utmaning. Sverige är ju Sverige och där trivs man alltid, säger han.

Publicerad 2009-01-27 kl 14:38
Annons
Annons
Annons