Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
2v

Tranbergs framtid osäker: "Gillar verkligen Örebro"

Foto: Bildbyrån.

Viktor Tranberg är tillbaka i Danmark.
Nu väntar han på att telefonen ska ringa från ÖSK igen.
- Jag gillar verkligen Örebro, säger han till Nerikes Allehanda.

När Brendan Hines-Ike i somras lämnade Örebro plockade laget in Viktor Tranberg, på lån från den danska klubben Nordsjälland. 21-åringen blev omedelbart given i laget och spelade tolv raka 90-minutersmatcher i allsvenskan innan han fick kliva av skadad mot Norrköping i den näst sista omgången, en skada som gjorde att han missade även avslutningen mot IFK Göteborg.

Nu är Tranberg tillbaka i Danmark, låneavtalet gäller dock till den 31 december, enligt NA. Örebro har en utköpsklausul inskriven i avtalet som gör det möjligt att köpa loss Tranberg för en summa på 1,6 miljoner, enligt FotbollDirekt.

Tranberg själv skulle gärna fortsätta i ÖSK.

- Jag gillar verkligen Örebro och kan se mig spela där. Vi måste förstås komma överens om ett kontrakt och allt sånt där men jag gillade staden och laget. Så varför inte? Jag vill bara spela så mycket som möjligt, säger Tranberg till NA.

- Båda klubbarna har sagt att vi ska diskutera framtiden inom kort. Jag försöker att hålla mig i bra form och vara redo när Örebro eller Nordsjälland säger något. Jag hoppas att de hör av sig snart. Simon (Åström, ÖSK:s vd) sa till mig att han skulle kontakta mig veckan efter men så här långt har jag inte hört något.

Publicerad 2018-12-01 kl 13:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons