Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Traustason om straffsituationen: ”Bollen gick på min arm”

Foto: Cmore Fotboll

Nästa

Avbryt
Försök igen

Ett fullständigt kaos utbröt i slutet av den första halvleken där Bajen-spelarna ropade på straff efter en handssituation. Huvudpersonen själv erkänner sig skyldig.
- Bollen gick på min arm, säger IFK Norrköpings Arnor Traustason till Fotbollskanalen.

I det absoluta slutskedet av den första halvleken mellan Hammarby och IFK Norrköping på Tele 2 Arena tilldelades hemmalaget en hörna. Bollen nickades mot gästernas mål och förbi målvakten David Mitov Nilsson, men någonstans kring mållinjen stannade bollen på Arnor Traustason. Hammarby-spelarna gjorde omgående gällande att Traustason stoppat bollen med armen och förväntade sig att få en straffspark.

Därtill var den även de som ropade på mål då det råder oklarhet på vilken sida om mållinjen bollen stoppades. I stället för att peka på straffpunkten eller mittlinjen valde domaren Glen Nyberg att blåsa av halvleken och peka ut mot sidlinjen.
Missnöjet över domslutet var öronbedövande på arenan och efter matchen erkänner Traustason att han faktiskt hindrat bollen från att gå i mål med otillåtna medel.

- Allt hände så snabbt, men visst, jag tror den gick på min arm. Vad mer ska jag säga, det är upp till domaren att avgöra och han tog det beslutet han tog, säger Arnor Traustason till Fotbollskanalen.

Med Kennedy Bakircioglu på bänken fick Johan Persson bära kaptensbindeln och han var en av de som reagerade starkast då han rusade mot domare Nyberg.

- Är de fyra domare där ute som borde någon utav dem ha sett det. Nu såg de inte det och det är inte mycket vi kan göra. Vi får jobba vidare helt enkelt och ha fokus på att komma upp till den nivån vi vet att vi klarar av, säger Persson till Fotbollskanalen.

Matchen slutade med en 1-0-seger för IFK Norrköping som nu är uppe i 13 raka matcher utan förlust och delad serieledning med IFK Göteborg. Hammarby placerar sig å sin sida på en elfte plats i tabellen.

Se situationen i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-07-27 kl 22:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons