Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Tre allsvenska framträdanden för Peking-backen på två år: "Ger det en chans till"

Foto: Bildbyrån.

Johannes Valls tvååriga sejour i IFK Norrköping har inte inneburit mycket speltid.
Men backen ser sig som en Peking-spelare även nästa säsong.
- Tränarna här har sagt att de gärna har mig kvar, säger han till Norrköpings Tidningar.

Johannes Vall lämnade inför säsongen 2017 Falkenberg för spel i topplaget IFK Norrköping. Där har speltiden varit knapp och under två allsvenska säsonger är han noterad för totalt tre framträdanden i allsvenskan och totalt 21 minuters speltid. Trots att han knappt fått spela så ser han sig även nästa säsong spela i IFK Norrköping.

- Det är klart att jag har funderat på vad jag ska göra. Men tränarna här har sagt att de gärna har mig kvar, och jag trivs skitbra i staden och med laget. Jag tänker att fan, jag ger det en chans till. Sedan får vi se hur det går. Om jag inte hade trivts så bra med allting runt omkring så hade jag skitit i det för länge sedan, säger han till Norrköpings Tidningar.

En klubb som tog steget upp i allsvenskan under den gångna säsongen är Falkenberg, klubben som Vall spelade i tidigare. Huruvida FFF varit intresserat av att knyta till sig 26-åringen låter backen vara osagt, men han medger att det funnits intresse från andra föreningar.

- Det är min agent som har skött allt sånt. Det har funnits intresse, det finns alltid klubbar att spela fotboll i, det är inga konstigheter. Men jag värderar den här miljön som jag är i.

Publicerad 2019-01-07 kl 08:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons