Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Trelleborg om Bengtsson: "Det bästa vore om han försvann"

12å

Rasmus Bengtsson var ett av de hetaste namnen under vårens "Silly Season". Men det intresse som fanns då har avtagit och nu lutar det åt att han stannar säsongen ut i Trelleborg. Något som inte tas emot med öppna armar av sportchefen Lasse Larsson.

- Det bästa för båda hade varit om han lämnade direkt. Att vi tog in Sloth handlade inte bara om alla skador, utan även med tanke på att Rasmus kan försvinna, säger Larsson till Trelleborgs Allehanda.

Om det inte blir någon övergång innan transferfönstret stänger vid midnatt, natten mot nästa onsdag, kommer Trelleborg inte få ett öre vid en övergång.
- Vi klarar oss ändå men en affär hade varit bäst för oss och Rasmus. Han säger ju att han har fokus på TFF men det förstår man ju att det är svårt att inte ha tankarna någon annanstans, säger Larsson.

Bengtsson själv inser också att han har en chans att ge klubben ett värdefullt tillskott till klubbkassan genom att bli klar för en annan klubb innan transferfönstret stänger.

ANNONS
- Klart att man måste se om sitt eget hus men det hade varit en extra bonus om klubben kunde få betalt, säger Bengtsson till tidningen.

Men hur är intresset egentligen? Det har talats om Lazio och även Hamburg...
- Jag har varit i kontakt med några klubbar men det är inget mer jg vill kommentera. Jag vill inte hoppa på första bästa erbjudande, det måste kännas rätt.

Bengtsson misströstar dock inte kring ointresset kring honom och känner ingen stress att göra klart med en ny klubb.
- Nej, det gör jag inte. Jag vet vilken situation jag är i och är inte orolig. TFF är en mindre klubb, så på så sätt är det kanske svårare att gå från Trelleborg än från Malmö eller Göteborg.

Publicerad 2009-07-22 kl 14:09
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto