POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Trelleborg sänker priset på Noring: "Ett skott från höften"

15-20 miljoner kronor uppges Trelleborg vilja ha för Viktor Noring. Men nu backar klubben från den summan.
- Det var ett skott från höften, säger ordförande Per-Anders Abrahamsson.

Viktor Noring uttryckte häromdagen sin oro över att en för dyr prislapp från Trelleborg skulle spoliera hans möjlighet till en övergång till Fulham.
Men Trelleborg tänker inte vara hårdnackat kring priset för sin burväktare.
- Vi sätter oss aldrig på tvären. Det här handlar om vad Viktor själv vill i första hand. Det viktiga är vad som blir rätt för honom och personligen tycker jag att en miljon mer eller mindre är så viktigt i det sammanhanget, säger klubbens ordförande Per-Anders Abrahamsson till Trelleborgs Allehanda.

Noring vill gärna lämna så snart som möjligt och helst innan transferfönstret i januari stänger om knappt två veckor.
Fulham har de senaste åren värvat svenska spelare för att sedan placera dem i bästa fall på bänken eller i reservlaget. Fråga bara David Elm och Fredrik Stoor. Därför är Trelleborg måna om att Noring ska få spela.
- Vi ska göra allt för att han ska få det så bra som möjligt. Vi sätter oss aldrig på tvären men vi vill inte att han ska lämna oss för att fastna på en bänk någonstans. Jag är orolig att han kanske går för tidigt men jag kan ha fel. Han kommer att spela i Premier League så småningom, så duktig är han, säger Abrahamsson.

Men även om Abrahamsson erkänner att han tog i en smula i överkant när han sade att 15-20 miljoner kronor var ett rimligt pris för Noring så är han ändå mån om att klubben ska göra en storaffär.
- Den här affären är extremt viktig för oss. Men vi har byggt upp en stark centrallinje och skulle det blir affär förlorar vi en av våra viktigaste kuggar. Men det är klart det skulle ge oss muskler på annat håll.

Publicerad 2011-01-18 kl 11:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå