POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Trelleborgs-fans bojkottar Swedbank-premiär: "Man är bara tom"

Trelleborgs styrelse körde över lagets supportrar - premiären mot MFF spelas på Swedbank, trots att fansen röstade för Olympia. Nu uppmanar supportrarna till bojkott.

- Man vill inte betala för att se en hemmamatch, att ta bussen till Malmö. Det är en principsak, säger supporterklubben True Blues Mårten Larsson till Trelleborgs allehanda.

Vångavallens mögliga gräsmatta satte stopp - det blev till sist bortapremiär i Malmö för Trelleborg. Men möjligheten fanns att spela matchen i Helsingborg, fotbollförbundet godkände en flytt till Olympia. Detta ratades dock av TFF-ledningen, och nu avstår lagets fans att resa till Malmö i protest.

- Det är ett ganska enkelt beslut som kommer efter att TFF när Svenska Fotbollförbundet föreslog Olympia som spelplats inte undersökte idén, säger Sebastian Lövgren, ordförande i True Blues systerförening Blue Fanatics.

- Det har retat upp oss en hel del. Malmö är vår värsta konkurrent, det är årets match på Vångavallen och en mardröm att bjuda MFF på den extra hemmamatchen. Vi vill markera att det är fel att spela i Malmö.

TFF-supportrarna är besvikna på att klubbledningen tagit beslut utan att dryfta frågan med spelare, ledare eller fans.

- Det är ett antiklimax, nu är vi bara gäster i bortafållan. Man är bara tom liksom, säger en besviken supporter.

- Som TFF-fan kan du inte kräva så mycket men klubben borde veta att MFF är vår största rival och att det är hatkärlek mellan oss. Det är ett motstånd för att visa att det är rent ut sagt för dåligt.
 

Publicerad 2011-04-01 kl 09:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå