Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Trion som ska leda Dif: "Ska ta mer ansvar"

Mattias Jonson och Pa Dembo Touray har lämnat. Nu ska en finsk trio leda Djurgården.
– Vi tre ska ta ännu mer ansvar, säger Kasper Hämäläinen.

Under flera år var Mattias Jonson och Pa Dembo Touray två spelare som tog på sig ledarroller i Djurgårdens trupp. Nu har båda lämnat klubben och det är dags för nya nyckelfigurer att kliva fram och ta tag i taktpinnen.

Dif-managern Magnus Pehrsson har tidigare nämnt Kasper Hämäläinen, Daniel Sjölund och Joona Toivio som en viktig trio och finländarna ser ut att bli de som ska leda Djurgården nästa år.
– Ja, det har skett lite ändringar och det har kommit lite nya spelare som ser bra ut. Nu är vi bara i december så det kommer säkert att hända mycket, men så klart ska vi tre ta ännu mer ansvar eftersom vi har varit här lite längre, säger Hämäläinen till klubbens hemsida.

– Vi är ju trots allt lite äldre, även om det inte är så mycket, haha. Så det är vårt jobb att se till att nivån är bra på träningarna och även att höja nivån på oss själva individuellt.

I vinter har Djurgården redan värvat Yussif Chibsah från Gefle. Det kan innebära att den finske landslagsmannen får ta ett kliv upp i banan och bli en mer offensiv mittfältare.
– Det har varit lite snack om det och det är ju så jag spelar i finska landslaget och det går ju bra. Det kommer att bli mera snack med Magnus sen om min roll och hur han vill att jag ska spela och det ser spännande ut i nuläget.

Martin Petersson
Publicerad 2011-12-11 kl 08:56
Annons
Annons
Annons