Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Trots Edmans utbrott: ‘’Existerar ingen konflikt’’

Erik Edman fick rött kort på gårdagens träning. Men trots det och trots sågningen av HIF tidigare i vintras – någon konflikt mellan Edman och ledningen förnekas kraftfullt av HIF.

- Det finns ingen konflikt mellan honom och Conny, absolut inte. Det här är en icke fråga, säger Helsingborgs sportchef Jesper Jansson till FotbollDirekt.se.

- Jag har ju själv spelat som professionell i 19 år och sådant här händer titt som tätt.

Gårdagens träningspass ute på Heden hade nätt och jämnt kommit i gång när Erik Edman tappade humöret och frustrerat klappade i väg bollen.
Det skulle han inte ha gjort. Manager Conny Karlsson bestämde sig snabbt för att skicka hem en absolut nyckelspelare – och det bara dagar innan den allsvenska premiären.

Med gårdagens incident kommer nu Edmans fräna utspel i början av försäsongen upp till ytan igen och misstankar om en konflikt med ledningen får ny näring.
Då dömde han ju fränt ut HIF:s chanser kommande säsong – ett HIF som ändå resultamässigt gått som tåget hela vintern och på nytt är en guldfavorit.

Ändå ser inte Helsingborgs sportchef någon dramatik.
Inte ens att det nu smäller till så nära in på premiären stör det minsta. Jesper Jansson backar för övrigt till 100 procent beslutet att skicka hem stjärnan.

- Det finns ingen konfilkt. Han tappade humöret och behövde kylas av och Conny valde att skickade hem honom. Det var rätt och inget svårt beslut att ta, fortsätter Jesper Jansson.

Med tanke på vad som hänt tidigare – Edmans tidigare så hårda kritik – blir inte gårdagens händelse besvärande?

- Men det är precis som det ska vara tätt på en premiär. Han har en vinnarskalle och nu blev det lite för mycket.

 

Publicerad 2011-03-31 kl 15:00
Annons
Annons
Annons