Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Trots jumboplatsen - förtroendet för Prahl orubbat

Lagen närmast ovanför jumbon Trelleborg har båda bytt tränare. Men i skåneklubben finns det ingen tanke på förändring.

- Nej. Vi har landets två bästa tränare som jag ser det. Vi har inte ens tänkt tanken på att byta ut dem, säger Trelleborgs fotbollsansvarige Lasse Larsson.

Hade det varit i Malmö eller Helsingborg eller vilken annan större klubb som helst hade ropen på förändring på tränarsidan varit stora. Bara två segrar på 13 matcher har gjort att Trelleborg belägger jumboplatsen inför VM-uppehållet, även om det skulle bli seger i helgens avslutande match innan uppehållet.

Men i Trelleborg är det lugnt och stilla. Inte ett rop på avgång eller förändring. Förtroendet är orubbat för Tom Prahl och Alf Westerberg.
- Vi har haft enorm otur med skador och en del spelare som varit viktiga för oss har inte nått upp i normal standard, säger Larsson på frågan om vilka faktorer han känner inte har fungerat hos skåningarna.

Men till starten av höstsäsongen spirar optimismen. Då ska klättringen börja och blir det vinst i sista matchen innan uppehållet kan Trelleborg bara ha tre poäng upp till säker mark i tabellen - inget avstånd alls egentligen.
- Förhoppningen är att alla spelare förutom bröderna Jovanovic är tillbaka och kanske med någon ytterligare förstärkning ska vi kunna klättra rejält, säger Larsson.

Publicerad 2010-05-20 kl 10:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons