Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Trots målsuccén - Elfsborg: ''Måste bli bättre''

Elfsborg har gjort flest mål - men Emir Bajrami är ändå inte nöjd. Mot ett Helsingborg utan ett insläppt mål vill stjärnan ha ut än mer: ''Målskörden är det enda vi behöver förbättra just nu''.

- Målskörden är det enda vi behöver förbättra just nu. Det spelar ingen roll vem som gör dem, bara vi börjar ta trepoängare nu, säger Emir Bajrami till Elfsborgs officiella hemsida.

Daniel Nordmark är med på Bajramis synpunkter. Han är inte heller helt nöjd, trots att Elfsborg alltså är målbäst så här långt.

- Det är viktigt att vi blir mer rejäla i boxen, att alla i laget är hungriga på att göra mål. Den inställningen hade vi mot Halmstad och det gav resultat, nu är det dags att ta fram det spelet igen.

Men åtta mål har det totalt sett blivit, även om sex kom i en och samma match, den mot Halmstad.
Men mot ett Helsingborg som klarat av att stänga ute att de varit nedskrivna inför säsongen - blir det svårt.
Emir Bajrami är imponerad av HIF:s inledning.

- De har bra självförtroende efter sin fina inledning och det kommer bli en svår match. Men HIF är aldrig någon omöjlighet. Vi är i bra form och det ser bra ut, säger Bajrami.

Daniel Nordmark igen:
- Vi kommer spela vårt spel och kan mycket väl bli det spelförande laget på söndag. Stämmer allt för oss och vi får föra spelet och komma in framför mål ofta kan det bli en riktigt rolig match, avslutar Daniel Nordmark.

Publicerad 2010-04-11 kl 10:21
Annons
Annons
Annons