POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Trots pangsuccén - inga allsvenska intressenter

Jönköpings Södras anfallslån Ricardo Santos har gjort sju mål på nio matcher i superettan. Dessutom löper hans kontrakt ut efter säsongen. Trots det har inga allsvenska klubbar anmält sitt intresse.

- Det är bara Jönköping som har visat intresse, säger Kalmar FF:s sportchef Svante Samuelsson till FotbollDirekt.se.

Ricardo Santos har varit utlånad från Kalmar FF i en och en halv säsong. 2008 svarade han för tolv mål med Åtvidaberg och nu har 22-åringen gjort Jönköpings Södra till ett topplag med sina sju fullträffar. Med bara ett halvår kvar på avtalet med Kalmar gör Ricardo Santos bästa reklam för sig själv. En återkomst till regerande svenska mästarna ser ut att vara utesluten. Istället för att plocka hem Santos testar smålänningarna nu en ny brasiliansk forward.
- Vi har slutit ett avtal med Jönköping på en hel säsong och då är ambitionen att fullfölja det. Sedan har vi möjlighet att plocka hem honom vid ett akut behov, berättar Samuelsson.

Hammarby är i stort behov av en ny anfallare och har kopplats samman med Santos. Enligt vad FotbollDirekt.se erfar lever det intresset vidare. Jönköpings Södra jobbar på att lösa Santos innan någon allsvensk klubb lägger vantarna på honom.
- Det är vår ambition, säger Jönköpings klubbdirektör Daniel Segerfeldt. Men det är en hel del byggklossar som ska stämma.

- Det är i alla fall ingen fråga om pengar.

Hur går diskussionerna? - Vi pratade omgående om att ta det här steget. Jag tror och hoppas att intresset är ömsesidigt.

Det pratas om att Hammarby är intresserat. - Vi har bara hört det ryktesvägen, säger Segerfeldt.

Svante Samuelsson:
- Vi får se om det går att hitta en lösning. Jönköping för diskussion med Ricardo om framtiden.

Publicerad 2009-05-27 kl 11:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå