POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Trots prestigeförlusten med Elm - ingen Kalmar-besvikelse

David Elm valde Elfsborg framför att återvända till Kalmar. Elfsborg lade upp över tio miljoner - ett bud som sänkte smålänningarna. Trots det ingen KFF-besvikelse över prestigeförlusten.

- Nej, så fungerar den här branschen, säger KFF-ordföranden Johnny Petersson till Barometern.

Kalmar ville. Kalmar försökte få hem den ''tredje Elm-brorsan'' - men var inte beredd att satsa pengarna som hade krävts.
Barometern uppger att Fulham ville ha cirka 5,5 miljoner kronor för en affär, plus moms. Lägg till det en sign-on-bonus och en slutsumma på omkring tio miljoner - skriver Barometern.
- Vi vill inte riskera att låsa upp oss i ett helt år utan att kunna göra andra värvningar. Vi känner att vi vill kunna ha möjlighet att förstärka i sommar också, säger Johnny Petersson.

KFF-tränaren Nanne Bergstrand är besviken men visar förståelse för att Kalmar inte valde att späcka sig för att få hem Elm.
- En bra fotbollsspelare som kan vårt sätt att spela. Men ekonomin har betydelse och det är tråkigt att vi inte kan vara med och plocka hem utlandsproffs härifrån, säger han.

Kalmar FF går nu vidare med andra namn - främst en brasiliansk anfallare som inom kort kommer att lämna ett besked genom sin agent. Det har FotbollDirekt tidigare berättat om.
- Ja, vi kommer att värva två nya. Vi har ett antal spår att jobba med, säger Johnny Petersson.

Publicerad 2011-01-25 kl 10:00
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå