Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tung duo missar retur - Batan har ådragit sig en fraktur

Assyriskas viktiga mittfältare Stefan Batan åkte på en smäll i första mötet mot Djurgården. Nu har han fått svaret. Och det rör sig om en benfraktur.

- Men det är en fraktur som har tagit på ”rätt” ställe, bredvid vaden. Därför ska jag kunna spela fotboll om fyra veckor igen, berättar Batan för FotbollDirekt.se.

Det var i Assyriskas bländande kvalmatch mot Djurgården som Stefan Batan skadade sig allvarligt. Men den av Djurgården utlånade spelaren hade tur i oturen. Frakturen visade sig vara lindrig.
- Det känns ändå ganska bra eftersom jag snart är tillbaka igen, men givetvis är det negativt att jag missar söndagens match. Jag kommer säkert att vara skitsugen på söndag, men det är inget att göra något åt.

Dessutom tvingas Assyriska klara sig utan försvararen Pierre Bengtsson som tvingades linka av planen skadad i andra halvlek.
- Det är mycket tveksamt att han ska kunna spela. Med all säkerhet är det en bristning och då är han inte med, säger tränaren Conny Karlsson till FotbollDirekt.se

Hur täpper ni till luckorna? - Kristoffer Näfver gick in, spelade nästan hela matchen och gjorde det bra så där har vi en fullgod ersättare. Även Lamin Conateh kom in och var duktig. Så vi har folk som kan täcka upp, menar Karlsson.

Publicerad 2009-11-05 kl 15:10
Annons
Annons
Annons