Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tung förlust för B-betonat TFF - '' Två riktiga skitmål''

Utan en kvintett tunga namn gick det inte alls för Trelleborg mot Falkenberg. Förlust med 1-2. Målvakten Fredrik Persson förbannade målen.

- Två skitmål. Två riktiga skitmål. Deras enda chanser på hela matchen, säger Fredrik Persson till FotbollDirekt.se.

Trelleborg hade annars 1-0 (Rasmus Bengtsson) i halvtid - imponerande utan fem av lagets mest bärande namn somMax Fuxberg, Kristian Haynes, Marcus Pode, Andreas Drugge och Fredrik Jensen.
I andra halvlek tog TFF slut och Falkenberg gjorde två mål.

- Visst saknade vi många spelare men vi har sådan bredd att det ska vi klara av ändå, säger Persson. Problemet är att det lag vi hade i dag inte är tillräckligt samspelt.

Matchen mot Falkenberg är den första riktiga motgången så här långt för ett Trelleborg med förväntningar på sig efter tiondeplatsen i fjol.
Oavgjort mot Odense, knapp förlust mot Nordsjälland, seger mot Elfsborg och knapp förlust mot Svenska mästarna Kalmar FF.
Trelleborg har sett bra ut och kurvan inför den allsvenska premiären har sannerligen gått åt rätt håll - innan dagens förlust mot Falkenberg.

- Det är klart att det är positivt, men vi vill inte titta för mycket på resultaten. Det brukar ändå inte betyda så mycket. Ett lag som vunnit allt under försäsongen kan plötsligt börja förlora allt när det verkligen gäller.

Vilket värde har en sådan här match? - Den har ett värde. Det tycker jag. Vi spelade ändå ganska bra. Spelmässigt är det helt okej. Bra passningsspel och man kan se att grundkonceptet i vårt spel finns.

- Jag är inte alls orolig. Det kan jag inte vara

Publicerad 2009-02-28 kl 23:49
Annons
Annons
Annons