POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Tung smäll för MFF - Berget missar premiären mot Blåvitt

Foto: Bildbyrån

Malmö FF drabbas av ett tungt avbräck inför den allsvenska premiären mot IFK Göteborg.
Det står nu klart att Jo Inge Berget missar matchen på grund av ljumskproblem.
- Han spelar inte till helgen, men hur stor skadan är, är svårt att säga fortfarande, säger sjukgymnasten Jesper Robertsson till Sydsvenskan.

Så sent som i går skrev Fotbollskanalen att Jo Inge Bergets medverkan i helgens allsvenska premiär mot IFK Göteborg var högst osäker. Nu står det helt klart att den norska landslagsmannen inte kommer till spel mot Blåvitt.

- Det rör sig om en påverkan på en ljumskstruktur. Men vilken muskel det är specifikt vet vi först efter MR (magnetröntgen). Men Jo Inge kan aktivera muskeln, så inget är sönder. Han har ett ödem och en blödning och när den släpper kan funktionen förbättras. Då kan vi snabba på rehabprocessen ganska mycket, säger sjukgymnasten Jesper Robertsson till Sydsvenskan.

Hur länge Berget blir borta är ännu oklart.

- Om det rör sig om en vecka eller flera, det går inte att bedöma än. Det kan också vara en skada på muskeln och då kan det röra sig om ett par veckor, säger Robertsson.

Markus Rosenberg, som missade måndagens träning, ska dock ha varit med och tränat för fullt med resten av laget under tisdagen.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-28 kl 17:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå