Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tunga smällen för allsvenske kaptenen - drabbad av hjärnhinneinflammation

Här kommer nästa smäll för allsvenska jumbon Åtvidabergs FF. Lagkaptenen Daniel Hallingström har drabbats av hjärnhinneinflammation och blir borta på obestämd tid.

Den rutinerade mittbacken stod över matchen mot Malmö i helgen på grund av feber och huvudvärk, och i veckan har han varit på sjukhuset där det konstaterats att han har symptom på hjärnhinneinflammation. Det skriver corren.se.

- Jag hoppas att jag ska vara tillbaka ganska snart, men det är klart att man måste ha stor respekt för det. Det är inget att leka med. Hälsan kommer först och jag kan inte riskera något för att spela en fotbollsmatch, säger Hallingström till tidningen.

Det är oklart hur länge han blir borta men enligt corren.se missar han minst mötena med Halmstad och derbyt mot Norrköping.

- Jättetråkigt att drabbas, men samtidigt känns det skönt att få ett besked och veta vad det är. Hade jag trotsat det och försökt att spela vidare hade det kunnat bli ännu värre. Nu kan jag leva ungefär som vanligt i vardagen, men får ta det lugnt och se till att det inte blir för mycket som händer och för mycket intryck, säger Hallingström.

Tidningen skriver vidare att mittbacken Alberis da Silvas skadeproblem gör att han av allt att döma missar resten av säsongen.

Publicerad 2015-08-06 kl 12:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons