POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Tungt bakslag för Örebro - Haddad missar AIK-möte

Andreas Haddad är Örebros succéman så här långt. Men AIK ser ut att slippa möta ÖSK:s centertank på måndag - Haddads magmuskelskada vill inte ge med sig.

- Det är bättre att vila en extramatch än att riskera slå upp skadan och missa resten av säsongen, säger Andreas Haddad till Nerikes Allehanda på nätet.

Tre mål på de fyra inledande matcherna - Andreas Haddads allsvenska inedning har sett stekhet ut. Men inför senaste matchen mot Helsingborg fick den 28-årige anfallaren lämna in. En bristning i en magmuskel satte stopp.

- Första dagarna efter att jag blev skadad kunde jag inte ens jogga och det kändes inte som om jag blev något bättre. Det var frustrerande.

- Men de två senaste dagarna har det gått framåt och nu hoppas jag att det ska fortsätta på samma vis. Vår sjukgymnast Urban Juneholm har inte givit upp hoppet helt om AIK-matchen.

Trots sjukgymnastens hopp om spel så räknar Haddad bort sig själv till måndagens Råsunda-möte:

– Jag räknar själv med att kunna vara med igen hemma mot Kalmar nästa fredag. bristningen sitter på ett känsligt ställe som gör att det är lätt att dra upp skadan igen om den inte läkt fullt ut. Det vill jag inte riskera.

Publicerad 2011-04-30 kl 11:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå