Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tungt för Bajen - oviss framtid för Shaaban

Bara fyra matcher i år och ännu en mardrömssäsong för Rami Shaaban - och det värsta av allt är att hans problem fortsätter. Hammarby-stjärnans skadeproblem ger inte med sig.

- Det går långsammare än vi räknat med. Nu sätter vi inga tidsgränser längre, säger Hammarbys sjukgymnast Mikael Klotz till FotbollDirekt.se.

- I nuläget ska det inte vara någon fara för hans karriär men vi kan inte svara på varför det inte läker.

Rami Shaaban är en av allsvenskans dyraste värvningar någonsin och Hammarbys i särklass dyraste affär.
Men än så länge en misslyckad affär sett till de 15 miljoner han kostade och att han bara gjort 25 matcher på tre år.

Säsongen som gått var annars tänkt att bli Shaabans stora comeback. I superettan hoppades både Hammarby och den 35-årige ex-landslagsmannen på en nystart.
Men ännu en gång kom skador emellan.
Och oroväckande nog så vill inte hans knäproblem ge med sig och nu visar Hammarbys sjukgymnast oro för Shaabans situation.

- Vi jobbar vidare som vi gjort. Men det är klart att det går långsammare än vi räknat med. Det är frustrerande för oss och för Rami, säger Mikael Klotz.
- Vi varvar rehabträning med spelmoment för att få Rami att komma tillbaka. Rehabträningen gör vi för att bygga upp stabilitet och styrka i knät, spelmomenten kör vi för att locka tillbaka fotbollsreflexerna.
 
Går det att säga något om när han är tillbaka?

- Nej. Vi har gått ut och satt tidsgränser tidigare, sagt att "till det och det datumet kommer Rami vara tillbaka i spel". Och så har det ändå inte funkat och folk har blivit besvikna. Så vi har slutat med tidsgränser. Nu tar vi dag för dag.

Vad är det som gjort att det tagit så lång tid? - Hade jag kunnat svara på det hade Rami varit tillbaka i spel nu. Vi vet vad det är för skada från början, han vred till insidan av knät i matchen mot Norrköping i våras. Så skadan i sig har vi full koll på.


Anton Zetterman

 

Publicerad 2010-11-18 kl 13:56
Annons
Annons
Annons