Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Tungt för Dif - Jonson kan bli borta i två månader

Mattias Jonson har kallats för "allsvenskans MVP" och varit formidabel för Djurgården i år - när han har kunnat spela. Nu får Dif återigen klara sig utan den viktiga anfallaren.

Mattias Jonson fick avbryta gårdagens match mot Gais med en lårskada och nu ser det ut som att Dif-veteranen blir borta från fotbollen en längre tid - två månader, om det vill sig illa.
- Det är svårt att sia om tid, men jag känner att det här bara inte handlar om en vecka utan det handlar om en längre tid, säger Jonson till Expressen.

- Jag ska träffa en specialist i morgon och kolla. Det har känts väldigt bra och just att det kommer i vänsterbaksida lår är oväntat eftersom jag haft problem med höger tidigare.

Trots att han varit så skadedrabbad och nu ser ut att bli borta igen så ger inte den 37-årige forwarden upp. Några problem att motivera sig för att komma tillbaka från ännu en skada har han inte.
- Nej, jag är van och vet vad som väntar. Det här är min sista säsong och det har varit jävligt kul och det kommer inte bli några problem att motivera sig att komma tillbaka.

- Men sedan om det är två eller åtta veckor vet jag inte.

Samtidigt så gör Dif:s manager klart att det inte lär bli några fler värvningar i sommar- trots Jonsons skada.
- Det är klart att vår förstaanfallare inte fungerar varje match, men samtidigt har vi två mittfältsalternativ, vilket gjort att vi gjort om Christer Youssef till forward, Philip Hellquist spelar också forward och vi har Kennedy Igboananike som alternativ.
- Jag kan säga så här, det kommer inte hända mycket i Djurgården i augusti, det kan jag säga. Det känns som är de här spelarna som ska greja det.

Publicerad 2011-08-08 kl 13:34
Annons
Annons
Annons