POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Tungt Haynes-besked för Prahl

Tom Prahl sade häromdagen att han inte har några kaniner i hatten att dra fram. Och något positivt besked blir det heller inte från fotskadade nyckelspelaren Kristian Haynes.

- Nej. Jag vet inte om jag kan spela på söndag. Det är lite bättre än tidigare men det är en bit kvar. Jag har varit och röntgat foten men den är svullen och det är en blödning. Vi får se hur det är framåt helgen, säger Haynes till FotbollDirekt.se.

2011 var året när Trelleborg skulle vara med från start och kriga i tabellen och skadeproblemen från 2010 skulle vara ett minne blott. Men redan nu har laget fyra nyckelspelare borta och har åkt på två raka förluster.
2011 ser otäckt likt ut 2010 för Trelleborgs del.

Duktige frisparksskytten och framspelaren Kristian Haynes var en av dem som fick lämna planen med en skada i lagets senaste match mot Gais. Mer än 20 minuters spel blev det inte för hans del.

Matchen mot Norrköping på söndag ser ut att komma allt för tidigt.
- Ja det kan vara så ja. Men jag får hoppas att jag är tillbaka till matchen därpå i stället, säger Haynes.

Fyra spelare skadade just nu hos Trelleborg och lägg därtill ett par tunga förluster inledningsvis i allsvenskan.
Haynes tycker också det är lite märkligt hur Trelleborg kan drabbas av alla problem.
- Vi var bra igång i slutet av försäsongen och veckorna innan premiären var vi ganska intakta i truppen. Det är väl både otur och en del skadebenägna spelare, säger Haynes.

- Vi har inte råd att ha för många borta helt enkelt, säger Haynes krasst och uppriktigt.

Men samtidigt ser han framtiden an med tillförsikt och hoppas på en vändning redan i det blåvita mötet med Norrköping i nästa omgång.
- Det har gått bra två omgångar än. Vi hade pratat om att vara med från början och förhoppningsvis kan vi börja vara det från och med Norrköpingsmatchen.

Publicerad 2011-04-14 kl 15:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå