Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Turkiska budet på Harbuzi för lågt: "Vi hoppas att det löser sig"

Labinot Harbuzi hoppas att Genclerbirligi ska lösa honom från Malmö FF redan i sommar, men enligt uppgifter till fotbollskanalen.se har turkarna lämnat ett bud som MFF ansåg vara alldeles för lågt, drygt en miljon kronor

Labinot Harbuzi har ett kontrakt med turkiska Genclerbirligi som gäller från och med årsskiftet. Om han ska kunna lämna i sommar, som han önskar sig, så gäller det att Genclerbirligi köper loss honom innan det internationella transferfönstret stänger i slutet av augusti.

Malmö kan tänka sig att släppa Harbuzi om man får ett bud som man bedömer vara tillräckligt högt, men något sådant har ännu inte kommit.

Genclerbirligi har dock laget ett bud på Harbuzi, men enligt uppgifter till fotbollskanalen.se avvisades det av Malmö FF då man ansåg det vara allt för lågt. Enligt vad fotbollskanalen.se erfar låg budet på drygt en miljon kronor.
- Vi kommenterar inte summor eller pågående förhandlingar, säger MFF:s kommunikationschef Per Welinder till fotbollskanalen.se.

Labinot Harbuzi har petats och tränar delvis på egen hand, hur ser ni på det?
- Det är som Roland (Nilsson) har sagt. Labinot har känt sig frustrerad och har inte kunnat koncentrera sig hundraprocentigt. Men vi hoppas och tror att vi ska kunna hitta ett bra sätt att jobba på det här tillsammans, säger Welinder som framhåller att tills vidare är Harbuzi MFF:s spelare och kan mycket väl komma att spela för Malmö om tränarna bedömer att han är aktuell.

Har ni förhoppningar om att affären ska bli klar?
- Vi hoppas och tror att det ska lösa sig, men vi jobbar inte aktivt för detta. Bollen ligger hos Genclerbirligi, säger Welinder.

Labinot Harbuzi tränar alltså på egen hand medan han hoppas på att det ska lösa sig med en flytt så snart som möjligt.
- Det hade varit det bästa. Jag vet att turkarna har lagt ett bud, så det är upp till MFF nu. Allting är klart där nere med boende och bil. Sedan får vi se om jag får spela direkt. Men jag tror det, eftersom tränaren vill ha ner mig så fort som möjligt, säger han till Sydsvenskan.

Publicerad 2009-07-31 kl 15:36
Annons
Annons
Annons