TV: Decimerat Sundsvall vände och vann mot Örebro

Örebro föll i Alexander Axéns sista match.
Trots tio man vände Sundsvall till seger och tog tre mycket viktiga poäng i bottenstriden.

Se höjdpunkter i spelaren.

Den första halvleken bjud inte på någon direkt jätteunderhållning.

Högerbacken i Örebro Martin Lorentzson hade den bästa chansen. Efter en tilltrasslad situation efter en frispark fick han ett jätteläge att trycka in 1-0. Tommy Naurin i Sundvalls mål stod dock i vägen.

Det var i den andra halvleken det började hända saker.

Först drog hemmalagets David Batanero på sig sitt andra gula kort och blev utvisad efter en timme.

Tio minuter senare tog Örebro ledningen genom formstarke Nahir Besara. Anfallarens sjunde mål för säsongen.

Trots tio man gav sig dock inte Sundsvall. Linus Hallenius tryckte dit kvitteringen efter 79 minuter och bara fyra minuter senare gjorde Peter Wilson 2-1.

Trots hård press av ÖSK i slutskedet så höll Giffarna undan.

Segern innebär att Sundsvall tar tre oerhört viktiga poäng i bottenstriden och går förbi Jönköpings Södra på målskillnad upp på säker mark.

Lagens startelvor:

Sundsvall: Naurin - Danielsson, Björkander, Sonko Sundberg - Larsson, Batanero, Steindorsson, Myrestam - Gall, Hallenius, Freyr Sigurdsson.

ÖSK: Jansson - Lorentzson, Brorsson, Hines-Ike, Ring - Sema, Gerzic, Mårtensson, Rogic - Besara, Igboananike.