Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Abelssons tilläggstidsnick håller liv i TFF:s allsvenska

Trelleborg fick 1-1 (0-1) hemma mot Örebro och en viktig poäng i bottenstriden. Mittbacken Peter Abelsson blev poängräddare med nicken till 1-1 på tilläggstid. Sett till Trelleborgs starka andra halvlek var det ett rättmätigt resultat.

Förra säsongens trea (Örebro) och femma (Trelleborg) har båda haft en svag allsvensk säsong. Tiondeplacerade Örebro hade inte mycket att spela för sedan chansen till topplacering är borta. För Trelleborg hängde nedflyttningshotet tungt över laget sedan Syrianska tagit sex poäng på två matcher.

Seger mot Örebro var nästan ett måste för Trelleborg med tanke på hur restprogrammet ser ut.

Varken Trelleborg eller Örebro har något facit att skryta med den senaste tiden. Trelleborg hade tagit en poäng på de sex senaste matcherna. Örebro kom till matchen mot Trelleborg med fem raka förluster med målskillnaden 2-11.
Pressade Trelleborg fick sämsta tänkbara start på matchen när Emil Berger sköt 1-0 till Örebro redan i sjätte minuten. Skottet från distans såg långtifrån otagbart ut.
Det var 20-årige Bergers första allsvenska mål.

Det tog Trelleborg ett tag att komma över den chocken. Hemmalaget spelade dock upp sig men utan att för den skull riktigt hota Örebro. Trelleborgs första skott på kom till exempel först efter 31 minuter.

Men kvitteringen kom till slut - genom Peter Abelsson på tilläggstid.

TT

Publicerad 2011-09-25 kl 19:11
Annons
Annons
Annons