Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: AFC:s nyförvärv: "Jag är den store Frimpong, det finns bara en Frimpong"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Emmanuel Frimpong är numera en allsvensk spelare, och redan nu bjuder den förre Arsenal-profilen på show i intervjuerna.
- Jag är den store Frimpong. Det finns bara en Frimpong, säger han till Fotbollskanalen. 

När Fotbollskanalen träffar AFC Eskilstunas senaste nyförvärv, Emmanuel Frimpong, i Eskilstuna under onsdagen är det en strålande glad mittfältare som berättar om sina tankar kring flytten till Sverige.

25-åringen pratar om sig själv i tredje person - och lovar succé i allsvenskan.

- När jag börjar träna med laget och är tillbaka här i Sverige, då kommer ni få se Frimpong på sin bästa nivå. Ni kommer få se den Frimpong som folket i Sverige som följer Premier League brukade se på tv, säger mittfältaren.

Wow.
- Ja, wow. Och jag är den store Frimpong. Det finns bara en Frimpong.

Dessutom berättar Frimpong om sin tid i Arsenal, vars A-trupp han tillhörde mellan 2011 och 2014, och varför han representerat hela sju klubbar de senaste åren.

- Alla vill ha Frimpong i sin familj, säger han.

Frimpong behöver dock tid för att komma in i allt nytt i AFC Eskilstuna. Bland annat kände han inte igen tränaren Pelle Olsson när Olsson gick förbi honom under Fotbollskanalens besök.

- Jag tyckte att han såg annorlunda ut än mot hur han såg ut tidigare när jag träffade honom. Men jag tycker många i Sverige ser likadana ut (skratt).

Vet du vad han heter?
- Olsson? (Skratt). Jag visste det bara för att jag såg det på hans tröja. Lägg inte ut det här på internet bara (skratt). 

Frimpong har skrivit på ett tvåårskontrakt med AFC Eskilstuna. I Arsenal blev han en stor publikfavorit, framför allt tack vare sitt sätt att möta supportrarna i sociala medier, där han ofta visade starka känslor för klubben. Han har också representerat klubbar som Wolverhampton, Charlton, Barnsley, Fulham och Ufa.

Se hela intervjun med Frimpong i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-22 kl 18:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons