TV: Aiesh gjorde första målet för Blåvitt - som vann mot Sundsvall

Hosam Aiesh har gjort sitt första mål för IFK Göteborg.
Borta mot Sundsvall nätade yttern när Blåvitt vann med 2-0.
- Jag tycker det är rättvist att vi vinner, säger Tobias Sana till C More.

I spelaren visas höjdpunkterna från matchen.

I IFK Göteborgs senaste match vann man stort hemma mot Kalmar FF sedan Robin Söder svarat för tre mål. Under söndagen jagade Blåvitt mot Sundsvall, som tidigare i veckan sparkade tränaren Joel Cedergren efter en säsong fylld av svaga resultat.

Målen och chanserna lyste med sin frånvaro i början av första halvlek, men efter 25 minuters spel hade David Batanero ett avslut som var nära att resultera för Sundsvall, men inget mål den gången.

I stället kunde IFK Göteborg ta ledningen.

Efter ett fint anfall spelade Tobias Sana fram en fristående Girogij Charaisjvili som kunde chippa in 1-0 för Blåvitt, vilket också var ställningen i halvtid.

I den andra halvleken, som fick skjutas upp i några minuter på grund av åskoväder, fick IFK Göteborg en drömstart.

I en snabb omställning hittade Sana fram med en passning till Hosam Aiesh som från en fri position till höger i straffområdet rullade in 2-0 för Blåvitt. Fullträffen var Aiesh första i den blåvita tröjan i allsvenskan sedan han anslöt från Östersund tidigare i somras.

2-0 blev också slutresultatet i matchen och Blåvitt tog därmed sin tredje raka seger i allsvenskan.

IFK Göteborgs Tobias Sana till C More:

- Jag tycker vi har kontroll på det. Vi gör mål i slutet av första och tidigt i andra och där är de döda. Jag tycker det är rättvist att vi vinner.

- Sundsvall är inget dåligt lag och de har många duktiga spelare. De har två stora chanser men gör inte mål på det.

Sundsvall har å sin sida inte vunnit på 16 raka matcher i allsvenskan.

Gif Sundsvall: Mitov Nilsson - Moreno Sanches, Björkander, Moros Gracia, Tamimi - Batanero, Ciercoles, Olsson - Blomberg, Mas Costa, Berg

IFK Göteborg: Anestis - Toko, Calisir, Da Graca, wernersson - Yusuf, Eriksson, Sana - Aiesh, Söder, Charaisjvili