TV: Arvidsson irriterad: "Jag kan inte förstå hur han kan blåsa straff"

Hammarby gjorde 1-0 precis i slutet av första halvlek mot Sirius - på straff efter att Jesper Arvidsson fått bollen mot armen.
- Jag tycker att den träffar axeln till och med, säger Arvidsson till C More.

Hammarby vann med 3-1 mot Sirius i den allsvenska premiären på Tele2 Arena. Hemmalaget fick ett mycket viktigt mål precis i slutskedet av den första halvleken. Jesper Arvidsson täckte Juniors skott med armen och domare Jonas Eriksson dömde en straff som gav Bajen ledningen.

- Jag kan inte förstå hur han kan blåsa straff, säger Arvidsson efter matchen till C More.

Sirius-backen får sedan se situationen, och resonerar vidare:

- Jag tycker att den träffar axeln till och med, här bak. Jag tycker inte att jag blir större i alla fall. Så då blir det uppförsbacke.

Sirius-lägret tycker också att frisparken som Hammarby fick i situationen innan det blev straff är felaktigt dömd.

- "Steffo" (Vecchia) blev nersprungen i ryggen och fick frispark emot sig. Den var väldigt konstig. Den frisparken är obegriplig, säger tränaren Thomas Lagerlöf.

Publicerad 2018-04-01 kl 17:15