POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
25v

TV: Asbaghi om uppgifterna kring Gren: "Är väl samma som sagts i flera år?"

Foto: C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Asbaghi kommentera uppgifterna i Offside i spelaren.

Offsides reportage om Mats Gren skapade frågetecken kring sportchefen.
Tränaren Poya Asbaghi tar det med ro.
- Det är väl samma sak som har sagts i flera år? säger han till C More.

Det var natten mot måndagen som magasinet Offside målade upp en problematisk bild kring sportchefen i IFK Göteborg Mats Gren. Tidningen ställde sig frågan hur sportchefen, trots usla resultat de senaste åren, kunnat sitta kvar på sin post trots att många andra på ledande positioner fått sitta kvar. Det skrevs även om samtal med huligangrupperingen Wisemen och att sportchefen kritiserat flera spelare bakom ryggen på dem.

Efter matchen mot Häcken, som Blåvitt förlorade med 4-1, fick Poya Asbaghi svara på frågan om hur han såg på uppgifterna i artikeln.

- Vi har hört sedan innan att den skulle komma ut, men helt ärligt: När man läste den så var det väl ingenting nytt? Det är väl samma sak som har sagts i flera år? säger han till C More.

- Sanningen är att det är en tuff period för Blåvitt. Det vet alla om. Det är som tyngst nu när vi torskar ett derby med 4-1. Sedan är det samtidigt många som jag vet vill prata om Blåvitt, som varit i Blåvitt eller någon expert som inte får någonting att säga till om förrän de pratar om Blåvitt och då lyssnar alla. De får vatten på sin kvarn när det går dåligt. För oss handlar det om att göra rätt saker och vinna matcher. Den Offside-artikeln hade aldrig kommit upp om vi legat trea i tabellen.

Se Asbaghi kommentera uppgifterna i Offside i spelaren.

Under faktarutan hittar du dessutom veckans poddintervju i "Lundh" där just Asbaghi gästar.

Publicerad 2018-09-24 kl 21:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå