TV: Aubynn får rött kort - då avgör Sundin Supercupen

Jeffrey Aubynn fick rött kort i Supercupfinalen efter att ha slagit Helsingborgs Ardian Gashi i ansiktet. Minuter senare avgjorde Erik Sundin matchen med sitt 2-1-mål.

Varken Malmö eller Helsingborg lade fingrarna emellan i Supercupen. Alexander Gerndts armbåge spräckte Jiloan Hamads ögonbryn i den första halvleken - dock såg det ut som en olyckshändelse.

I halvtid stod det 1-1 efter två riktiga pärlor till mål. Marcus Nilssons halvvolley till 1-0 redan efter två minuter var läcker, detsamma kan sägas om Wilton Figueiredos kvittering - en tåpaj upp i nättaket.

Med knappt tio minuter kvar hamnade Jeffrey Aubynn och Ardian Gashi i bråk. Aubynn slog till Gashi i ansiktet - och fick rött kort direkt av domare Markus Strömbergsson.

Med en man mer på plan kunde Helsingborg lira runt relativt ostört - och Erik Sundin kunde på ett högerinlägg stöta in 2-1 från nära håll. Det blev också slutresultatet efter en väldigt jämn match.

Publicerad 2011-03-19 kl 18:37