Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Axéns sågning: "Hade varit avstängning om det inte varit Källström"

Foto: Bildbyrån/ C More.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Axéns sågning i spelaren.

Kim Källström friades av disciplinnämnden.
Ett beslut som Alexander Axén hyllar fotbollsmässigt, men sågar beslutsmässigt.
-  Han har gjort fel och jag är helt säker att om det varit ett annat lag och en annan spelare så hade det varit avstängning, säger C More-experten i studion.

Djurgårdens lagkapten Kim Källström anmäldes till Disciplinnämnden av riksombudet Tobias Tibell, efter att han sågs inne i Djurgårdens omklädningsrum och instruerade sina lagkamrater trots att han var avstängd.

Anmälan avsåg reda ut om Källström i och med det brutit mot SvFF:s tävlingsbestämmelser. Riksombudet yrkade på en matchs avstängning för Dif-stjärnan och riskerade då alltså att bli avstängd i Djurgårdens viktiga säsongsavslutning mot Kalmar.

Under torsdagen meddelade sedan disciplinnämden att Källström inte stängs och får spela i den avslutande matchen mot Kalmar FF. Ett beslut som C More-experten Alexander Axén både tyckte var bra, men samtidigt sågade i studion före Dif - Kalmar.

- Jag tycker att det är rätt som en fotbollsälskare för man vill ha det bästa laget. Men om man ser på den här bittra disciplinnämnden som jag håller på att tjata om jämt så är det fel. För att han har gjort fel och jag är helt säker att om det varit ett annat lag och en annan spelare så hade det varit avstängning, punkt slut. Och så hade man tittar över dt sen igen. Jag sa det här när min spelare för länge sen åkte fast för den här grejen, att det kommer bara vara den gången och jag hade rätt i det, säger Axén.

Publicerad 2017-11-05 kl 15:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons