Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

TV: Bajen-talangen vill till Bayern - med hjälp av pappas träning

Nästa

Avbryt
Försök igen

18-årige Isac Lidberg är son till Martin Lidberg, tidigare världsmästare i brottning, och satsar på en startplats i Hammarby i år.
TV4-Sporten har träffat anfallaren.

2015 blev Isac Lidberg den yngste Hammarby-spelaren någonsin att få speltid allsvenskan, som 16-åring. Nu är anfallaren 18 år och satsar på en startplats i Bajen i år. TV4-Sporten har träffat talangen som är son till Martin Lidberg, tidigare världsmästare i brottning.

Isac sysslade med brottning som liten, men lade den karriären åt sidan redan i tioårsåldern. Men den hårda brottningsträningen med pappa Martin genom åren har gett anfallaren mycket.

- Det har hjälpt mig väldigt mycket. Jag har en bra och atletisk fysik som hjälper mig på planen. Sen har jag fått den där träningsmentaliteten och den tror jag är viktigast, säger Lidberg.

Pappa Martin:

- Isac var jätteduktig och en stor talang inom brottningen. Men en dag sa han: "Jag vill inte hålla på med det här, jag vill spela fotboll". Då sa jag: "Då åker vi hem, då ska du inte hålla på med det här".

Isac Lidberg hoppas nu på en framgångsrik karriär som slutar i favoritlaget Bayern München.

- Pappa brottades nere i Bundesliga (tyska ligan). När jag var jätteliten var vi på någon Bayern München-match och så fick jag en liten Bayern-boll. Sedan dess är det favoritlaget. Jag tycker det är coolt med publiken, arenorna och så spelar de en rolig fotboll, säger Isac.

Se hela inslaget med Lidberg i spelaren ovan.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-27 kl 14:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons