TV: Blåvitt gjorde mål direkt på hörna efter ytterbackens misstag: ”Jag fick hjärnsläpp”

Dennis Widgren skulle täcka första stolpen på en hörna från IFK Göteborg.
Men ytterbacken misslyckades och Giorgij Charaisjvilis hörna gick direkt i mål fram till 1-0 för Blåvitt.
- Jag fick hjärnsläpp säger ÖFK:s ytterback till C More.

I spelaren visas en intervju med Dennis Widgren där Blåvitts 1-0-mål visas.

IFK Göteborg har en tung period bakom sig i allsvenskan och är placerade på elfte plats i tabellen. Under måndagskvällen tog laget emot Östersund på hemmaplan och tog ledningen efter 20 minuters spel och det var inget vanligt mål från Blåvitts sida.

Laget fick en hörna som Giorgij Charaisjvili tog hand om. Den gick mot första stolpen där Östersunds Dennis Widgren stod placerad, men ytterbacken täckte inte första stolpen tillräckligt väl och bollen gick rätt i mål fram till 1-0 för Blåvitt.

- Det ska inte gå, men det gör det, säger C Mores kommentator Patrik Westberg.

-Jag har pratat om kommunikationsbrist i Östersund och det här är skrämmande. Dennis Widgren släpper bollen i tron om att Keita ska vara där, men det är inte. Det blir ett nesligt mål i baken, fortsätter han.

Widgren om det insläppta målet:

- Det är helt mitt fel. Jag hör inget bakom mig och den kommer ganska fort mot mig. Jag får hjärnsläpp helt enkelt.

Senare i halvleken kvitterade Widgren innan Göteborg åter igen tog ledningen. Blåvitt vann matchen med 2-1, efter det att Vajebah Sakor nickat in en inläggsfrispark.

Publicerad 2018-08-20 kl 20:05