Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

TV: Bosse Andersson: "Det Melkemichel har gjort med AFC är fantastiskt"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det blåser positiva vindar i Djurgården efter en stark säsongsavslutning. Nu ska Özcan Melkemichel bygga vidare på det.
- Vi har en stark framtidstro och vi kan också börja utmana mot Europa. Och det tror vi att Özcan Melkemichel kan göra, säger Andersson.

Özcan Melkemichel är Djurgårdens nye tränare. 48-åringen har gjort stor succé med AFC, vilket såklart bidrog till att väcka Dif:s intresse.

- Det han har gjort med AFC tycker jag är fantastiskt. Att ta dem från division 1 hela vägen upp i allsvenskan med väldigt knappa resurser och ett väldigt imponerande sätt att spela fotboll, säger sportchefen Bosse Andersson.

Djurgården avslutade allsvenskan med sju segrar av tio möjliga. Det har fört med sig en positiv känsla inom föreningen inför nästa säsong. Nu är Bosse Andersson övertygad om att Özcan Melkemichel är rätt man att föra klubben framåt.

- Vi har skapat en oss bra framtidstro. Vi avslutade serien på bästa sätt, sista tio matcherna är vi topp tre i allsvenskan. Vi har en bra ekonomi, vi har en stark framtidstro och vi kan också börja utmana mot Europa. Och det tror vi att Özcan Melkemichel kan göra, säger Andersson.

Se intervjun med Bosse Andersson i spelaren ovan.

Se hela presskonferensen med Özcan Melkemichel

Publicerad 2016-12-01 kl 15:10

Se hela presskonferensen med Özcan Melkemichel

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER